Unit C2 / coming soon
Location: Oug, Kuala Lumpur
Property Type: Condominium
Built-up Size: 850sqft
Year of completion: 2021

Alterations to the coffee corner and living area are made to create a more consistent interior, by using hidden doors concealing the corridor between the two areas, whilst expanding its spaces visually.

为了让屋内整体设计看起来更加一致,我们把原有的咖啡角落与客厅空间做了些许调整;以隐形门的设计把原有隔在两个空间之间的走廊隐蔽起来,让视觉空间感提升不少。

 

Besides that, as they were unparalleled, an angled wall is used to connect both walls of the television area and the coffee space, hence creating a space with more depths as well as enhancing the structure of the living room.

此外,由于电视墙与咖啡空间的墙身厚度不一致,我们也在两者空间之间以一片斜墙制造出进深感,达到隐藏视平线及创造空间深度的效果。

The design of the ceiling and the TV wall were integrated by the continuation of same colors between the two sections. This allows a more seamless space, creating an infinite visual thus enlarging the visual space as well.

 天花板与电视墙的设计一体成型;同色系的连接让整体设计感更加协调,让曲面得以无限延伸,达到视觉空间放大的效果。

Colors are achieved based on the requirements of the customer. The use of off-white color as a base, is relatively simple and conservative. Matched with burnt orange color, the space will be highlighted with the eye-catching color tone.

 至于颜色方面,我们根据客户的要求做出搭配;基色是灰白色,属于比较单一保守的色调,适合用于各类空间。配色使用了焦橙色,跳脱且亮眼的色调适当地点缀空间

The combination of off-white and burnt orange color will reduce the effect of overlapping colors whilst making the space more interesting yet simple – creating a space that is more vivid and full of personality.

这样的配色让整体空间与角落少了颜色的重叠感,使得空间看起来简约但不沉闷,反而更有一种鲜明且富有个性的流畅感。